Vær garanteret et tomt sæde ved siden af dig på flyveturen

15 maj 2019 Emilie Jacobsen
Vær garanteret et tomt sæde ved siden af dig på flyveturen

For de fleste af os er det ren luksus, når vi sætter os ind i flyvemaskinen og finder ud af, at det midterste sæde i en række ud af tre, ikke bliver brugt. Dermed behøver vi ikke at sidde helt så tæt på sidemanden, som vi ellers ville være nødt til. Ingen kæmpende albuer, og der er kun en, der skal rejse sig for dig, når du skal på toilettet. 

I de fleste tilfælde er det dog rent held, når det midterste sæde på en flyvning er frit. Men nu har du faktisk mulighed for at tage på særlige flyveture, hvor du er garanteret, at det er frit. Det sker, når du rejser med det irske flyselskab Aer Lingus. De har særlige afgange, som de kalder AerSpace, hvor du kan være sikker på, at det midterste sæde er frit, og du derfor ikke behøver at sidde og gnide albuer med sidemanden i flere timer. 

 

AerSpace er en mulighed fra 1. september 2019 og gælder på flyvninger fra Irland til blandt Storbritannien og Europa. Det er dog ikke hele flyet, hvor der kommer til at være et tomt midtersæde. Det er kun de forreste rækker.

For de passagerer, der vælger det, kommer flyoplevelsen dog til at være en tand mere luksuriøs. For eksempel kommer der også til at være reserveret plads til håndbagage i hylderne over sæderne. Dermed slipper du for at skulle flere rækker længere ned, når du skal have plads til det. Dermed kan du langt hurtigere komme ud af flyet. 

I disse tider, hvor du typisk skal betale for at tjekke bagage ind, får du mulighed for at tjekke hele 20 kilo gratis bagage ind, når du rejser med AerSpace. Dermed kan du være sikker på, at du kan få det med frem og tilbage, som du har brug for. Det er en kæmpe fordel, ikke mindst hvis du er typen, der ofte får købt mange souvenirs på ferien. 

Flere Nyheder