Sådan undgår du at pakke for meget på din næste rejse

07 juni 2019 Kamilla Tolnø
Sådan undgår du at pakke for meget på din næste rejse

De fleste af os kender det nok godt – man slæber flere kilo tøj og personlige sager med til udlandet, men man ender med kun at bruge en brøkdel af det hele. Det er både dyrere og mere besværligt at rejse med en større og tungere taske. Derfor giver det god mening at tænke sig om, når man pakker, og bruge nogle af disse tips til at pakke lidt smartere på din næste rejse.

Vælg en mindre kuffert

Det er ganske sjældent, at man ikke fylder sin kuffert helt op. Vælg derfor en mindre kuffert og tving dig selv til at udnytte pladsen effektivt. Afhængigt af hvem man flyver med, kan man også spare penge ved at pakke i en mindre kuffert – fx en, der er lille nok til at gå som håndbagage.

Pas på med toilettingene

Mange har en tendens til at slæbe hele badeværelset med til udlandet. Hvis man kun er sted i en kort periode, er det ofte ikke nødvendigt med hårkuren, saltskrubben og hvad man ellers kunne finde på. De fleste steder har sæbe og shampoo på badeværelset, så du ikke behøver slæbe de store dunke med. Toiletting er både pladskrævende og tunge, så her kan det godt betale sig at tænke lidt smartere.

Pak færre sko

Sko er noget af det, der fylder allermest i bagagen. De er svære at pakke smart, og som bekendt kan man kun have et par sko på ad gangen. Derfor kan det godt betale sig at tænke over, hvor mange sko man har med – og om man virkelig vil få brug for dem.

Drop ”i tilfælde af”-tingene

Det giver ekstra tryghed på rejsen, hvis man har ting med til enhver situation. Men i 9 ud af 10 tilfælde får man slet ikke brug for de ekstra ting, man pakker til de usandsynlige situationer. Tænk over, hvor vigtigt det er at få de særlige ting med, og ryd ud i dem.

Flere Nyheder