Sådan kommer du bedst gennem en lang flyrejse

23 maj 2019 Kamilla Tolnø
Sådan kommer du bedst gennem en lang flyrejse

Lange flyrejser er hverken behagelige eller særligt sunde. Man sidder stille for længe af gangen, keder sig og kan ikke rigtig bevæge sig rundt. Man kan også risikere, at man kommer til at sidde meget tæt, hvilket især er et problem, hvis man skal forsøge at sove undervejs. De lange flyrejser er dog et kompromis, man må indgå, når man gerne vil udforske hele verden. Hvis man fx skal til Australien, USA eller Sydamerika, må man leve med, at det tager lidt tid i et fly, før man kan komme ud og opleve. Vi har samlet vores bedste tips til, hvordan du kan gøre det nemmest for dig selv at komme igennem de længere flyrejser.

Pak klogt

Når man har fløjet før, ved man, hvad man kan komme ud for. Det er derfor en god idé at tænke over, hvad man pakker i håndbagagen. Hav fx altid nogle vådservietter klar. Tag tøj på i lag, så du altid kan tage mere eller mindre på og justere efter temperaturen. Hvis du nemt bliver sulten, kan du medbringe snacks. Og har du svært ved at sove med lys eller lyd, er det alfa og omega at medbringe hørepropper og natbriller. Det handler om at gøre det så behageligt for sig selv som muligt, og det gøres nemmest ved at pakke klogt.

Hav underholdningen klar

Det værste ved de lange flyrejser er ofte de mange timer, der skal slås ihjel. Ofte er det en lettelse, hvis man kan sove, for så går tiden hurtigere. Men har man en dagsrejse, er det vigtigt, at man har god underholdning med sig. På de fleste fly er der nu skærme med film, musik og spil, som man kan bruge. Men det er også en god idé at downloade film på sine egne devices eller medbringe en bog, så man altid har sin egen underholdning ved hånden – også i lufthavnen.

Flere Nyheder