Sådan får du nemmest erstatning ved Vueling forsinkelser

12 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du været ude at flyve med det spanske flyselskab Vueling, og har du oplevet, at dit fly blev forsinket, er du måske nu interesseret i at få en erstatning. Men hvordan får du nemmest flyselskabet til at hoste op med den? For du kan jo langt fra bare være sikker på, at de vil gøre det af sig selv. 

Den bedste måde for dig at få din Vueling forsinkelser erstatning er, at du kontakter et selskab som flypenge.dk. Det er et inkassoselskab, der har specialiseret sig i at få penge tilbage fra flyselskaber. De har derfor fuldstændig styr på, hvordan de skal kontakte selskaberne, så du kan være sikker på at få dine penge tilbage igen. 

Flyselskaber modtager jo masser af henvendelser fra folk, der gerne vil have erstatning. Hvis du ikke har formuleret den på den helt rigtige måde, er det meget muligt, at de bare afviser den, fordi de har travlt. Et selskab som flypenge.dk ved, hvordan de skal formulere en skrivelse til flyselskabet, så de vil lytte til dem. 

image

Hvad koster det at bruge flypenge.dk?

Måske synes du, at det lyder som en god ide, at du bruger flypenge.dk, men er bange for, hvor meget det kommer til at koste dig. Du har jo ikke lyst til at bruge en masse penge på det, hvis du så ikke kan få dem til at betale dig nogle penge. 

Men hvis du bruger flypenge.dk, skal du ikke betale noget, før du har fået din erstatning. Hvis du får din erstatning, skal du betale 19,8 % af den til dem. Hvis du ikke får nogen erstatning, skal du ikke betale noget. Det vil derfor altid være gratis for dig at prøve at få dem til at få en erstatning for dig. Det er kun, hvis det lykkes for dem, at du skal betale. 

Flere Nyheder