Sådan får du dine planter sikkert igennem ferien

28 juli 2019 Emilie Jacobsen
Sådan får du dine planter sikkert igennem ferien

Har du ikke nogen til at tage sig af dine planter, når du er på ferie, men vil du gerne have, at de kommer helskindet igennem, er der kommet en anden løsning til dig. I hvert fald hvis du bor i nærheden af London. Der er nemlig blevet oprettet et plantehotel, hvor du kan tjekke dine planter ind, når du skal ud at rejse. Dermed kan du være sikker på, at dine planter også er i live, når du kommer hjem fra ferien. Det kan være en stor trøst for dig, at du ikke skal gå og bekymre dig om det, mens du er væk. 

For dig, der ikke har et nært forhold til dine planter, virker det sikkert som en helt skør ide at tjekke sine planter ind på et plantehotel. For dig, der har en plante, som du har passet i årevis, og hvor du har set den vokse sig stor, forstår du helt sikkert, hvorfor der er nogle, der gør det – og venter sikkert bare på, at der er nogle, der skal åbne sådan et hotel i Danmark. Dermed behøver du ikke længere at plage venner og familie om, om de kan hjælpe dig med at passe planter. 

Det er firmaet Contiki, der står bag plantehotellet ved London. Contiki er et rejsebrand for unge mellem 18 og 35 år. Hos dem kan du bestille rejser til alle verdensdele på nær Antarktis. Det er vigtigt for firmaet, at deres gæster kan tage af sted uden at skulle bekymre sig om, hvad der sker derhjemme. Det mener de netop, at de kan hjælpe dem med med plantehotellet. 

Derfor har de omdannet deres kælder til et sted, hvor planter kan holde en ferie fra din vindueskarm, mens du slapper af med spændende oplevelser rundt om i verden. Så kan det da næsten ikke blive nemmere for dig at komme ud at rejse, vel? 

Flere Nyheder