Rejsetips der gør enhver ferie endnu bedre

08 august 2019 Michelle Løhde Nielsen
Rejsetips der gør enhver ferie endnu bedre

Ved at gøre nogle enkle ting kan du gøre din ferie endnu bedre og mindeværdig. Hvordan skal du pakke? Skal der laves research? Og hvad med solcreme og myggespray? Vi har samlet de bedste tips og tricks, som du kan læse lige her, så du bliver godt klædt på til rejsen.

1. Lær et par ord hjemmefra

Skal du til et land, hvor det engelske sprog er begrænset? Så er det en god idé at lære de mest nødvendige ord hjemmefra, så du f.eks. kan bestille et måltid. En anden god løsning er at medbringe en billed ordbog, som både findes som bog og som app. Den kan være en stor hjælp, da du blot kan pege på et billede og vise det til den person, du forsøger at kommunikere med.

2. Køb nok solcreme hjemmefra 

Hvis du eksempelvis rejser de steder, hvor der er mange turister, så kan solcreme godt være dyrt, og det er ikke altid, at kvaliteten lever op til forventningerne. Derfor er det en god idé at købe rigelig solcreme med hjemmefra, så du er godt dækket ind.

3. Køb myggespray i det land, du befinder dig i

Selvom du gerne skal medbringe solcremen hjemmefra, så er det ikke det samme, der gør sig gældende ved myggespray. De myggespray vi kan købe herhjemme kan ikke klare de myg, der findes i udlandet, så hvis du gerne vil undgå store og kløende myggestik, så køb din myggespray i det land, du befinder dig i.

4. Lav en pakkeliste

Mange kan nok nikke genkende til, at vi altid ender med at pakke mere end, hvad vi rent faktisk har brug for. Kufferten bliver fyldt helt op og vejer alt for meget. I stedet bør du lave en grundig pakkeliste og hele tiden tænke less is more. Overvej det en ekstra gang hver gang, du kommer noget i kufferten. 

5. Lav research inden afrejse

Mange tænker, at de vil tage ferien, som det kommer, og det også helt fint, hvis det er afslapning, der er i fokus – men hvis du gerne vil have en masse gode oplevelser, så kræver det en god research inden afrejse. Tjek op på seværdighederne og find ud af, hvad du absolut skal se.

Nyd rejsen og vær 100 % til stede i alle de gode oplevelser, der kommer!

Flere Nyheder