Her skal du tage hen med din van

21 september 2019 Emilie Jacobsen
Her skal du tage hen med din van

Drømmer du om friheden ved at være på landevejen, hvor du har alle dine ting med i din van, og du selv kan bestemme, hvor du vil sove? Så er du måske også interesseret i at finde ud af, hvor det vil være bedst for dig at tage hen. Som altid kommer det selvfølgelig an på, hvad du godt kan lide. Er du til vandring? Sol og strand? Eller smukke bjerge? Herunder kommer vi ind på en række steder, som det er perfekt for dig at besøge med din van. 

1. Skotland – North Coast 500 tager dig gennem de smukke højlande, langs de rå klipper ved stranden og forbi masser af smukke slotte. Turen er for dig, der ikke er bange for omskifteligt vejr. 

2. Californien – Er du mere til sol og strand, bør du stedet rejse langs Highway 101 i Californien. Som i en anden road movie kan du køre med Stillehavet på den ene siden og det smukke californiske landskab på den anden. 

3. Det østlige Australien – En anden rute, der byder på sol og strand, er en tur i van langs med Australiens østkyst. Der er gode muligheder for både at komme ud at dykke og surfe. 

5. Namibia – Vil du have en udfordring, og er du vild efter at se de smukke afrikanske dyr på savannen, bør du tage på en rejse gennem Namibia. 

6. Japan – Japan byder på en helt anderledes kultur, og når du rejser i en van, kan du virkelig komme til at møde mange mennesker og få kulturen ind under huden. 

7. New Zealand – Er du vild med vandring, bør du tage til New Zealand. Når du bor i en van, er der god mulighed for at køre til starten af en sti og så bare gå derudad.

8. Alberta i Canada – Store skove, turkis søer og høje bjerge venter dig, der ikke er bange for, at vejret er lidt friskt. 

Kilde: Lonelyplanet.com

Flere Nyheder