Find de bedste campingpladser i Danmark

20 oktober 2019 admin

Ferietid er tid for oplevelser for hele familien. Dette behøver hverken at koste en bondegård, eller være forbundet med stress og jag. Så længe børnene er små, er der ingen grund til at pine og plage dem med trængte lufthavne og timer i tæt pakkede fly, blot for at nå en fjern destination, som i realiteten ikke har så meget mere at byde på end en god dansk campingplads. Og hvorfor så ikke afholde ferien under vor hjemlige solbeskinnede himmel, i eget tempo, og med masser af spændende og sjove aktiviteter i det fri?

Camping ferie – når du selv vil bestemme

Den danske sommer er måske nok mere omskiftelig, men netop derfor mere charmerende, end den evigt bagende sol i de mere eksotiske egne. Og vælger du en camping ferie, kan du og din familie sagtens føle jer underholdt, selv på de dage, hvor regnen siler ned. Det er blot et spørgsmål om at vælge en campingplads med de rette faciliteter og tilbud om spændende og opbyggelige aktiviteter.

Hos Camping og Familiepark West – en af de bedste campingpladser i Vestjylland – finder du netop denne type campingplads. Camping og Familiepark West kan tilbyde såvel lækre pladser, hvor du kan parkere campingvognen eller auto camperen, som sjove og udfordrende legepladser og andre faciliteter.

Camping og Familiepark West råder blandt andet over et vandland for de mindste samt en bade- og fiske så, hvor større børn kan boltre sig med badning, fiskeri, eller sejlads i kano, robåd eller på vandcykel.

Til Camping og Familiepark West hører desuden minigolf anlæg, beach volley bane, og en stor og spændende natur legeplads, som nok skal give børn i alle størrelser udfordringer og interessante oplevelser. Og om aftenen kan familien tilberede sine egne måltider, enten på den fælles grillplads, eller i de køkkener, som er inkluderet i pladsens udlejnings boliger.

Du kan læse mere på campingfamiliepark.dk

Flere Nyheder