Ferietips til ferie med hele familien – på flere måder

26 september 2019 admin

Når du skal på ferie med børn og ægtefælle, er der mange muligheder at vælge imellem.

Spar bekymringer og besvær med afslappende all inclusive

Er du af den opfattelse, at ferie ikke er noget, som på nogen måde må kunne risikere at skabe den mindste form for stress – så er all inclusive ferier nok noget for dig og din familie. Når du vælger en all inclusive ferie, kan du så at sige slå hjernen fra, og spare timevis af planlægning. Det er sådan set bare at trykke på Køb knappen – så er du og familien sikret en uge eller fjorten dage med hotel, mad og oplevelser en masse!

All inclusive for børnefamilier er til familien, som bare ønsker et pusterum med mulighed for at bade, lege og hygge dagen lang, helt uden at skulle skænke næste måltid eller destination en tanke. Når du booker familien ind til et ophold på et all inclusive hotel eller ditto resort, skal du blot sørge for at være i lufthavnen i ordentlig tid – resten er der faktisk sørget for. Og så kan du bare læne dig tilbage i solsengen, mens ungerne leger eller bader i den til hotellet hørende børnepool.

Få oplevelserne tæt på med en campingferie

Hører du og familien til de mere eventyrlystne, kan I i stedet vælge en hyggelig og morsom campingferie, hvor der hurtigt kan optræde ganske uforudsete oplevelser, og hvor der er plads til spontanitet. Med en campingvogn eller en autocamper (også kaldet et mobile home) kan I rejse fra sted til sted, og samtidig se landet, I rejser igennem. Mange vælger at leje en campingvogn i Danmark og tage turen ned gennem det nordlige Europa, med alle kontinentets seværdigheder og gode campingpladser. Og andre vælger at rejse over Atlanten og lære USA at kende i et mobile home, som både har køkken, bad og toilet indbygget.

Flere Nyheder