Ferie i feriebolig lægger op til mange hyggelige aktiviteter

11 oktober 2019 admin

Når du skal holde ferie med hele familien, er det naturligt, at du tænker over, hvad I dog skal tage jer til. Ikke mindst, hvis I planlægger en ferie her i Danmark, hvor I nok har set en række af de seværdigheder, som I gerne vil se. 

Men når du lejer en feriebolig i Jylland som den på Røndegaard, behøver du ikke at bekymre dig om, hvad I skal se. Der kommer nemlig til at være masser af aktiviteter, som I kan tage jer til. Først og fremmest vil der være mange aktiviteter ved selve ferieboligen. På Røndegaard vil det blandt andet sige, at I kan spille fodbold, petanque og billard. Rejser du med små børn, har de også mulighed for at lege på legepladsen og i legehuset på grunden. 

Derudover byder omegnen også på en række spændende aktiviteter. Fra ferieboligen er der for eksempel kun en 10 minutters gåtur til en lækker badestrand. Når I er på ferie, kan det ofte være aktiviteter nok til en hel dag. 

Vil I gerne have noget fart over feltet, kan I dog også tage i Djurs Sommerland. Det tager bare 20 minutter i bil at komme dertil fra ferieboligen Røndegaard. Det vil derfor være nemt for jer at komme frem og tilbage. I sommerlandet kan I få mange timer til at gå med at prøve de forskellige forlystelser, og der vil helt sikkert være noget for både store og små. 

Når I er på ferie, må I selvfølgelig heller ikke glemme at få gjort nogle af de ting, som I savner at gøre, når I er derhjemme, og hverdagen buldrer derudad. Det kan være, at I savner at kunne have børnene med i køkkenet, at I gerne vil mere ud i naturen, eller at I gerne vil se solen stå op eller gå ned. Alt det er der også tid til på en afslappende ferie på Røndegaard. 

 

Flere Nyheder