Fem fantastiske kunstneriske oplevelser rundt om i verden

06 maj 2019 Emilie Jacobsen
Fem fantastiske kunstneriske oplevelser rundt om i verden

Det at skabe kunst og se på kunst er en helt særlig oplevelse, når du er ude at rejse. Du behøver ikke at være god til det eller at vide meget om kunst for at få en stor oplevelse ud af det. I mange kunstsammenhænge er det nok, at du er villig til at prøve. Her er fem forskellige kunstneriske oplevelser, som du kan få rundt om i verden. 

I Sydney i Australien kan du besøge 107 Projects i Redfern. Der kan du tage et kursus eller en workshop og mødes med nogle af de mange forskellige typer, der bruger centeret. Efter workshoppen kan I for eksempel hænge ud og få noget at drikke på deres tagterrasse. 

I Philadelphia i USA bliver en af byens toge hver weekend omdannet til en guidet tur, hvor der bliver set på byens vægmalerier. Det er en helt anderledes måde at se på kunst på og samtidig få set en stor del af byen. 

Har du ikke noget imod at få beskidte hænder, kan du tage på et pottemagerkursus i Bkerzay i Libanon. Der har du udsigt til bjergene, mens du sidder og arbejder med det våde ler. Underviserne hjælper dig til at få dine kreationer til at ligne det rustikke keramik, som Libanon er kendt for. 

Er du i Havana i Cuba, må du ikke snyde dig selv for at gå rundt i gaderne og se på de mange vægmalerier. Det er en helt særlig oplevelse, der er noget langt udover det sædvanlige – og noget, det ikke er alle, der oplever, fordi de ikke forbinder smukke vægmalerier med Cuba. 

I Culver City ved Los Angeles er der et væld af gallerier, du kan besøge. Det er derfor oplagt, at du bruger en dag væk fra glitteret og stranden og tager rundt til de forskellige gallerier i byen, der ellers står i skyggen af nogle af de andre i området. 

Flere Nyheder