Forelsk dig i storbyen London

28 april 2019 Anne-Mette Hansen
Forelsk dig i storbyen London

I London kan du opleve ALT. Den farverige, kulturelle og historiske by rummer et væld af oplevelser. Der er museer, teatre, historiske bygninger, pubs, shoppingcentre, souvenirbutikker og et væld af hel fantastisk storby stemning. Hvad er så absolutte “must-sees”, når du er i London for første gang?

5 seværdigheder du SKAL se i London..

1. Big Ben – det ikoniske ur vi alle tænker på, når vi hører ordet London. SKAL ses!

2. Buckingham Palace – her holder dronningen af England til. Du kan se vagtskifte kl. 11 på mandage, onsdage, fredage og søndage. Hvis du besøger London om sommeren, kan du komme ind og se selve paladset. 

3. Oxford Street – shopping, shopping og atter shopping. Denne næste 2 km lange gade rummer alt, hvad hjertet begærer. Du kan bruge flere dage i forsøg på at besøge alle butikker. 

4. London Eye – er du til højder og udsigt? Det 135 meter høje pariserhjul, der også er blevet et London ikon, giver dig en fantastisk udsigt ud over byen. 

5. Tower of London – er du til historie? Så er det her, du skal styre i mod. Her kan du nemlig få et glimt af de britiske kronjuveler. 

Sådan booker du din tur til London

Book dit fly til et af Londons fem lufthavne. Du kan bestille flybilletten for sig selv eller i en pakke sammen med et hotel. 

Du kan arrangere transport til og fra lufthavnen på forhånd – book en taxi eller billetter til tog eller bus. Du kan alternativt også finde en taxi uden for lufthavnen eller købe dine billetter til tog eller bus i lufthavnen.

Husk også at booke dit hotel på forhånd. Der er mange gode og centrale områder, som Victoria, Earls Court, Paddington og Kings Cross, hvor du kan finde et basis hotel til en god pris, og stadig være tæt på de allerstørste seværdigheder. 

Flere Nyheder