Husk på visum og vacciner samt pasfornyelse ved afbudsrejser

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Så har du været en tur inde på rejsetilbud.dk og er blevet overbevist om, at det der med afbudsrejser er værd at tage på!

Det generer dig ikke det med, at man skal finde sig i et bestemt sæde, afgang, ankomst og hjemrejse, for det bliver opvejet af den billige pris.

Og du synes selv, du har gjort dig noget af et kup til en rejse, der går til en fjern destination, som der ellers ville koste kassen, hvor der nu er så meget rabat, at du næsten tror, det er for godt til at være sandt – men det er det ikke.

Der er kun et par dage til, at rejsen skal begynde, så du har pakket alt det nødvendige, for selvom rejsen dukkede op med kort varsel, har du allerede tjekket vejrudsigten, hvad der er at opleve og meget mere.

Der er bare lige et lille problem: Du har ikke søgt om turistvisum!

Tjek de andre nødvendige forhold ud med afbudsrejser for at kunne gennemføre dem

Det er jo virkelig surt show, hvis man har haft så travlt med at gøre til ferien, at man ikke har tænkt på sådan noget åbenlyst som dette, hvor det måske ikke blev informeret til dig.

For du kan simpelthen ikke nå at få det visum, inden rejsen afgår.

En anden ting kunne være sådan noget med, at du også skal til en fjern egn, men hvor der er styr på rejsevisum – men du glemte at blive vaccineret, som man får at vide, at det er en god idé at gøre, når man skal dette sted hen.

Det resulterer i, at selvom du kommer til destinationen, så bruger du ferien på at være på lokum, være syg og have ondt i maven.

Slutteligt skal det også lige siges, at du skal huske at tjekke, om dit pas er fornyet samt alle andre nødvendige rejsedokumenter.

Flere Nyheder